Ez a tócsni remek választás ebédre, vacsorára, de akár uzsonnára is. Gyors, egyszerű, és mindenki imádni fogja! 😋
Hozzávalók:
-
300 g csirkemell (apróra vágva vagy darálva)
-
150 g csemegekukorica (konzerv, lecsepegtetve)
-
3-4 gerezd fokhagyma (zúzva vagy reszelve)
-
100 g reszelt sajt
-
2 tojás
-
3 evőkanál tejföl
-
4 evőkanál liszt
-
1-2 teáskanál só
-
½ teáskanál őrölt bors
-
petrezselyemzöld ízlés szerint
-
1 teáskanál mustár
-
pici olaj a sütéshez
Elkészítés:
-
Egy tálban keverd össze a kisebb kockákra vágott csirkemellet, kukoricát, fokhagymát, sajtot, tojást, tejfölt, lisztet és a mustárt.
-
Fűszerezd sóval, borssal, valamint a friss petrezselyemzölddel, ha szeretnéd.
-
Egy serpenyőt enyhén olajozz ki, és kanalanként tedd bele a masszát.
-
Közepes hőfokon süsd mindkét oldalát aranybarnára.
-
Tálald frissen, akár egy kis tejföllel vagy salátával. Jó étvágyat! 🥰