Ha szeretnél egy igazán ízletes, mégis gyorsan elkészíthető szendvicskrémet, ez a tonhalas-sajtos verzió tetszeni fog!🥪
Pár perc alatt összedobható, legyen szó reggeliről, tízórairól vagy akár egy könnyed vacsoráról. 😊
Hozzávalók:
-
2 konzerv tonhal (230 g)
-
100 g sajtkrém
-
1 evőkanál majonéz (opcionális)
-
1 kisebb fej lilahagyma, apróra vágva
-
1 teáskanál citromlé
-
só, bors ízlés szerint
-
Opcionális: apróra vágott csemegeuborka
Elkészítés:
-
A tonhalat csepegtesd le és tedd egy tálba.
-
Add hozzá a sajtkrémet és a majonézt, majd villával keverd össze, amíg krémes állagú lesz.
-
Aztán keverd bele a lilahagymát, citromlevet, sót és borsot. Opcionálisan csemegeuborkát is tehetsz hozzá az extra ízért.
-
Friss kenyérre vagy piritósra kenve is szuper! Jó étvágyat!🥰